jueves, 2 de octubre de 2008

CAMP ROCK


Un dia després de la cerimònia que Disney Channel va celebrar amb motiu de la inaguració del canal per TDT amb el Lema "Por fin para todos", Disney Channel va estrenar el 20 de setembre la película "Camp Rock" protagonitzada pels germans Jonas i la cantant Demi Lovato.
El dissabte 27 de setembre la cadena de TV cuatroº va oferir a tots els jovens la película creada per la factoria Disney. Esta película ha triomfat en Estats Units amb més de 9 milions d’espectadors convertint-se en l’espai més vist per totes les TVs de Pagament.
Als germans Jonas (en aquest blog podem vorer un post del 19 de juny), els coneixem gràcies al Single anomenat SOS que continua escalant posicions en el llistat de “Los 40 Principales” i altres, a més a més, Disney Channel ofereix una sèrie d’especials titulats "Jonas Brothers, Viviendo el Sueño" que s’emiteixen cada divendres a les 15:20 hores.
Pel que fa a Demi Lovato, la co-protagonista, podem afirmar que aquesta actriu, cantant i compositora, s’ ha donat a cononéixer en EEUU gràcies a l’esmentada película.

Arriba Camp Rock, el nou fenòmen cinematogràfic de la factoria Disney que segueix els passos de High School Musical.
Que la música t'acompanye.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

no me gustan nada los brothers.

son un simple producto mas de disney por el cual los jonas se abren camino con una musica a la que llaman rock, aunq en mi opinion, es rock barato si esque realmente se le puede llamar rock.

Y si, en cuanto lo de las audiencias y todo eso...puede ser que triunfen mucho pero es por toda la publicidad que tienen y por que son mas o menos guapos.
A las jovenes les meten por los ojos a estos tipejos hasta que se mueran por sus huesos. Pero lo peor es que no se dan cuenta de que ahi fuera hay gente que trabaja mucho mas y hace mejor musica.

Anónimo dijo...

Estoy totalmente de acuerdo contigo , este tipo de músiica es un producto de las grandes compañías. Al final nos hacen gustar lo que quieren. No es justo para aquellos que realmente si que valen y luchan para lograr el éxito