lunes, 2 de febrero de 2009

PRÀCTIQUES A L'ESTRANGER


PROGRAMA ERASMUS

Erasmus és un programa europeu dirigit a estudiants de Formació Professional de nivell superior (Cicles Formatius de Grau Superior) i a estudiants universitaris.
El nostre centre per a poder organitzar pràctiques per als alumnes d’aquest nivell ha sol·licitat la Carta Universitaria Erasmus Ampliada (Extended EUC).

L’obtenció d’aquesta carta és una condició necessària per a poder sol·licitar posteriorment una acció de mobilitat dins del programa.
Tota la información relativa al programa Erasmus està a la pàgina web del Organismo Autónomo de Programas Educativos Europeos i la Agencia Ejecutiva Europea de Educación y Cultura de la Comissió Europea.

La mobilitat per a la realització de les estàncies formatives en empreses s’ha de sol·licitar abans del 13 de març de 2009 .
La realització de pràctiques en empreses amb el programa Erasmus té una duració d’entre 2 setmanes i 12 mesos.
Abans de sol·licitar la mobilitat i contactar amb les empreses,volem fer un sondeig entre l’alumnat de primer curs dels Cicles Formatius de Grau Superior, que ens donarà informació sobre els idiomes que estudien els nostres alumnes i els països en els que estant interessats per a la realització de les pràctiques.
Per la qual cosa convoquem a tot l’alumnat de primer curs de Cicles Formatius de Grau Superior a una reunió que tindrà lloc: el dimecres 4 de febrer a les 17:45 h per als alumnes del torn vespertí i nocturn, i el divendres 6 de febrer a les 11.00 hores per als alumnes del torn matutí.


El lloc de les reunions serà l’Aula d’Usos Múltiples.


Us esperem a tots.



No hay comentarios: