jueves, 17 de abril de 2008

UN NOU COMENÇAMENT...

Des de la Biblioteca us volem fer partíceps, tant a alumnes com a professors, de les nostres inquietuds, per a que el nostre centre siga un exemple i ens pugam sentir orgullosos de pertànyer a aquesta comunitat educativa.
Per a això hem realitzat un butlletí i aquest blog amb el mateix nom; d'aquesta manera volem que ens comuniqueu els vostres desitjos, il·lusions, crítiques, activitats, suggeriments, jocs... sobre qualsevol tema que us interesse; així creiem que entre tots farem del centre un lloc en què no sols s'adquirisquen coneixements, sinó que també siga divertit, es fomente la lectura, participe tot el món, que sempre hi haja quelcom nou, agradable i sorprenent, en definitiva, amb identitat.
Hem començat amb un concurs de vinyetes humorístiques relacionat amb coses que no us agraden del centre (neteja, reciclatge, soroll, instal·lacions...) i un de relats curts sobre la convivència. A més en l'entrada de l'institut es col·locaran cada cert temps uns enigmes per a ser resolts pels alumnes.
Sense l'ajuda i col·laboració de tots vosaltres, no serà possible aquest nou projecte.
Animeu – vos! Apostem per això!
Fem centre... projecte en construcció. Gràcies.

No hay comentarios: