domingo, 18 de mayo de 2008

THE WOMBATS

El nom del grup és el d’un marsupial australià. Són The Wombats, un trio de pop de guitarres format en Liverpool per tres estudiants de la LIPA, l’escola d’art , fundada per Paul McCartney en la seua ciutat natal.

Els membres de la formació són Matthew Murphy (veu i guitarra), Dan Haggis (veu i bateria) i el noruec Tord Overland-Knudsen (baix i veu). Han editat diversos singles. Moving To New York i Backfire At The Disco són els més recents. Este últim s’acaba de publicar en el Regne Unit .

El 5 de novembre de 2007 van publicar el seu primer disc, «The Wombats Proudly Present: A Guide to Love, Loss & Desperation», que conté, cançons com «Let’s Dance to Joy Division».




Deixeu comentaris amb els vostres grups favorits.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Me ha gustado la música de este grupo; por cierto, en el video se les ve con el animalito que les da nombre.
P.S.:
De mis clases de valenciano sé que se escribe "acaba" y no "acava".
También recuerdo que nos dijeron que el "varios" del castellano, que expresa cantidad, en valenciano se dice: "uns quants, alguns, diversos, diferents", pero nunca "varis", aunque no llego al nivel de redactar bien en valenciano.
Me gusta mucho esta sección de nuevos grupos musicales. ¡Adelante con ella!

Anónimo dijo...

Joder, qué cruz. Aplíquese en sus clases de valenciano para redactar pronto y deje de dar la tabarra con las faltas de otros.

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

mas mas pr favor
esta muy bien

Anónimo dijo...

mas mas pr favor
esta muy bien

Anónimo dijo...

Me gustaria que pusierais un articulo de este grupo:

TERABESTONI