miércoles, 28 de mayo de 2008

MÉS DEL TRIO DE LIVERPOOL ( The Wombats)


Es van conéixer a un institut de la ciutat dels Beatles. És un grup de música pop indie.El seu single de debut, “Lost In The Post/Party In The Forest (Where's Laura)” el van editar al 2006, any en el que van publicar un disc al Japó titulat “Girls, Boys And Marsupials”.
És en octubre de 2007 quan llancen el seu primer àlbum a tot el món amb el títol de “The Wombats Proudly Present: A Guide to Love, Loss & Desperation” que coincideix amb l’eixida de l’exitós single "Let's Dance to Joy Division" .Sàvia nova amb ganes de menjar-se el món.
El 21 d’abril va eixir a la venda el seu últim single , en esta ocasió la cançó elegida és "Backfire At The Disco" amb tres versions diferents. Previament a l'edició del seu disc de debut, The WOMBATS arrasaven amb crítiques de les revistes britàniques com la NME (New Musical Express) que diu d’ells :“su punk-pop desenfadado hace que una vez que los descubres quieras que permanezcan a tu lado y nunca te abandonen”, mentre que la revista Notion els descriu com :"los dueños de las melodías pegadizas imparables, estribillos que se pegan con super-glue y la clase de pócima mágica que las listas de ventas están buscando desesperadamente”.
Tota esta corrent d’èxit s’esten ara en la seua gira que s’ inicia pel Japó, La Xina, Estats Units, Alemanya, França i Espanya.

The WOMBATS estan preparats per a conquerir el planeta.

Actuaran en :

Bilbao BBK Live ( 4 de juliol de 2008).

Madrid ( sala Heineken el 14 de setembre de 2008).

Barcelona ( Sala Bikini el 15 de setembre de 2008).


Que la música t’acompanye.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

pon mas musica que es lo mejor de ellos

ratallig dijo...

i cliques en més música podràs sentir alguns dels seus temes.

Anónimo dijo...

vale gracias