martes, 3 de junio de 2008

PEL MEDI AMBIENT



Des de 1972, cada 5 de juny es celebra en tot el món el Dia Mundial del Medi Ambient; establert per l’Assemblea General de Nacions Unides, en la seua Resolució 2994 (XXVII) del 15 de desembre de 1972 donant inici d’aquesta manera, a la Conferència d’ Estocolm, Suècia sobre el Medi Humà. També aquest mateix dia l’Assemblea General de l’ONU va aprovar la creació del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA).
Amb aquesta celebració, l’ONU intenta sensibilitzar a l’opinió mundial sobre els temes ambientals, intensificant l’atenció i l’acció política.
Els objectius són donar-li un context humà, motivar a les persones, per a què es converteixquen en agents actius del desenvolupament sostenible, promoure el paper fonamental de les comunitats en el canvi d’actitut cap a temes ambientals, i fomentar la cooperació de totes les nacions i ciutadans per a poder construir un futur més pròsper i segur.
El Dia Mundial del Medi Ambient és un esdeveniment en el qual es realitzen moltes activitats: concentracions en carrers, concerts ecològics, concursos de cartells a les escoles, plantacions d’arbres, i campanyes de reciclatge i neteja.
Aquest 2008 la sede serà Nova Zelanda, amb el lema:

Deje el hábito! Hacia una economía baja en carbono.

¿Cóm podem celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient?


En aquest Dia Mundial del Medi Ambient, vos convide a reflexionar.i considerar seriosament les accions que cadascú de nosaltres podem dur a terme per a preservar el planeta terra, ja que en definitiva és la nostra casa.

Seus del dia mundial del medi ambient en altres anys:

1 comentario:

Anónimo dijo...

s'ha de fer algo en el medi ambient