domingo, 1 de junio de 2008

JO VULL TREBALLAR A GOOGLE



El mes de març de 2007 Google va inagurar unes oficines a Zurich (Suïsa), on van obrir un nou centre d' I+D ( Investigació més Desenvolupament). En aquest lloc de treball del qual segurament molts en tenim enveja, l’espai destinat a jocs, relax i entreteniment és del 60% front al 40% dedicat al treball. Aquests treballadors baixen per un tobogan a la cafeteria per estalviar-se l’espera de l’ascensor i tenen més taules de billar juntes que qualsevol local destinat a la pràctica d’aquest joc
En Google, Zurich, cada treballador té un lloc de descans i un menjador a menys de 50 metres del seu lloc de treball.

Això si que són condicions de treball i no les que nosaltres tenim!.


Mirant les fotografíes dels espais dels quals poden disfrutar els empleats d'aquesta singular empresa, et vols convéncer que tot no pot ser tan meravellós. Penses que els horaris seran llarguíssims, que darrere d’aquest luxe hi ha alguna cosa amagada... però pareix ser que no.
D’una entrevista feta als fundadors de Paronomio (una empresa fundada per dos espanyols i comprada per Google) que treballen en aquestes oficines s’extrau que els horaris són flexibles i tots es consideren privilegiats de poder gaudir d’aquestes condicions de treball.
Fins i tot tenen platja privada en un llac que hi ha al costat de l’oficina.

Treballen o estan de vacances?


3 comentarios:

Anónimo dijo...

QUE CARRERA TENEMOS QUE ESTUDIAR PARA TRABAJAR AQUI???????

Anónimo dijo...

m'agrade google

Anónimo dijo...

uauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu